Fig Tree House Budapest

Itt jobb árakat talál, mint egy genius. 🙂
De CSAK AKKOR, HA KITÖLTI A KUPONKÓD MEZŐT:
A “FIG” kupont beírva 11 – 20 %-kal jobb áron foglalhat, mint a jutalékért dolgozó foglalási oldalakon. Ez szálláshelyünk hivatalos foglalási oldala, itt nem kell a foglalási oldalak magas jutalékát is kifizetnie. A 10 %-os Genius kedvezényhez képest is további 11 %-kal jár jobban.
 
Árgarancia: Ha bárhol máshol jobb árat talál azonos feltételekkel, visszatérítjük a különbséget.
Szívesen fogadunk gyermekes családokat is. Egy éves kor fölött a foglalás szempontjából felnőttnek számítanak. A reggelit a szobaár tartalmazza.
Kattintson alább
a szabad szobáink ellenőrzésére, ahol közvetlenül foglalhat a hivatalos foglalási oldalunkon (sabeeapp.com) és ne felejtse majd a kupont beírni a jobb oldalon!!!:
Ha Ön visszatérő vendég, használja a személyes kuponkódját, amit a recepción igényelhet személyesen, vagy e-mailben (kupon@fig.hu) vagy telefonon. Ez 24 %-tól 39 %-ig terjedő kedvezményt biztosít Önnek az Ön által választott ártípustól függően.
A SabeeApp-ot használjuk az értékesítési csatornáink összehangolására, ezért ha Ön a fenti gombra kattint, akkor ahhoz a csomóponthoz ér, ahol az összes foglalásunk összegyűlik és ahonnan az áraink elterjesztődnek az online foglalási oldalakra.
Cím: 1143 Budapest Hungária körút 61.
Mobil: +3630-934-9501
 
 
 

Ami miatt az emberek szeretnek közvetítőn keresztül foglalni akár drágábban is: garantáltabbnak érzik a foglalást. Ez teljesen érthető.
Egy olyan szálláshelynél viszont, amely a booking.com-on sokszáz értékelésből 9.3/10, a szallas.hu-n 9,8-as átlaggal rendelkezik, nincs mitől tartani. Ilyenkor érdemes kihasználni az árelőnyt, hiszen nincs kockázat, itt bizonyára olyan vendéglátókkal találkozunk, akiknek a legfontosabb a vendégek elégedettsége. 🙂

Várjuk szeretettel!

NTAK regisztrációs szám: PA19001021