Adatvédelmi Tájékoztató

Ezen adatvédelmi tájékoztató könnyen értelmezhetően és röviden leírja, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait. Azt is tartalmazza, hogyan léphet velünk kapcsolatba, ha kérdései, kérései vannak személyes adatait illetően.
Weboldalunkon budapesti szálláshelyünket ismerheti meg, megtekintheti szobáinkat és árainkat is. Lehetősége nyílik weboldalunkon keresztül szálláshelyet is foglalni, ezzel egyben a legolcsóbb módon juthat hozzá kiváló szolgáltatásainkhoz.
Azért, hogy foglalását, melyet előre is köszönünk, megfelelően tudjuk adminisztrálni, azonosítani rendszerünkben, és hogy bármely probléma, vagy kérdés felmerülése esetén el tudjuk Önt érni, szükséges, hogy megadja néhány személyes adatát részünkre.
Jelen tájékoztató célja, hogy megismertessük Önnel adatvédelmi elveinket, és informáljuk arról, hogy ha hozzájárul adatai kezeléséhez, hogyan fogunk azokkal eljárni.
Adatkezelésünk jogalapja tehát az Ön hozzájárulása.
Előfordulhat, hogy módosítani fogjuk ezeket az eljárásokat, elveket, ebben az esetben a tájékoztatónkat is frissíteni fogjuk. Ezért kérjük, időnként olvassa át ezt a dokumentumot.
Elsődlegesen azt szeretnénk megadni, hogy mely személyes adatokat kérjük Öntől foglalása véglegesítéséhez.
Szükségünk van a nevére, email címére, telefonszámára a már fent is említett adminisztrációs, azonosítási okokból. Valamint kérjük Önt, hogy adja meg lakcímét azért, hogy számlát állíthassunk ki az Ön részére.
Ezen túl az Ön által használt informatikai eszközről is gyűjthetünk információkat (telefon, táblagép vagy más eszköz), amelyet szolgáltatásaink eléréséhez használ, pl. IP címét, vagy épp böngészője típusát.
Az is előfordulhat, hogy Ön nem saját részére szeretne létrehozni foglalást az oldalunkon. Megtörténhet, hogy másokkal utazik, vagy mások részére foglal, akiknek ebben az esetben az adatait megadja részünkre a foglalás során. Hadd hívjuk fel a figyelmét arra, hogy ebben az esetben az Ön felelőssége biztosítani, hogy azok a személyek, akiknek adatait Ön megosztotta, tisztában vannak az adatmegosztás tényével, és megértették, és elfogadják személyes adataiknak általunk történő kezelését.
Személyes adatait illetően azt is érdemes tudnia, hogy nem osztjuk meg őket harmadik féllel. Nem gyűjtünk Önről adatokat a közösségi médián keresztül, és igyekszünk bizalmáért cserébe a legmegfelelőbb eljárásokat alkalmazni adatai védelmében.
Önnek joga van ismerni, hogy milyen személyes adatokat tárolunk Önről, és joga van kérni adatai megsemmisítését, valamint helyesbítését.
Kérését legyen kedves írásos formában elküldeni részünkre email címünkre, melyet elérhetőségeink közt megtalálhat.
A magyar és az Európai Uniós jogszabályoknak, rendeleteknek megfelelően kezeljük vendégeink és partnereink személyes adatait.
Az adatkezelést cégünk, a Hungária 61 Szálláshelyszolgáltató Kft. és dolgozói végzik a legnagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel, megfelelően kiépített technikai háttérrel.
Számunkra valóban fontos, hogy adatai védve legyenek.

Az adatkezelő cég neve: Hungária 61 Szálláshelyszolgáltató Kft.
Az adatkezelő cég adószáma: 14565564-2-42
Az adatkezelő cég címe: 1143, Budapest Hungária krt. 61
Az adatkezelő cég elérhetősége: +36 30-934-95-01, reservation@figtreehouse.hu
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: “Az érintett hozzájárulása”.
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a foglaláskor kifejezetten hozzájárulását kell, hogy adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.